Onze sponsoren

Onze sponsoren

De Stadsboerderij kan niet bestaan zonder de hulp van onze sponsoren. Zij zorgen ervoor dat we de dieren kunnen onderhouden, de organisatie kan draaien en we leuke activiteiten kunnen organiseren voor alle Wageningers. Hieronder vind je een overzicht van alle sponsoren; wilt u als bedrijf of instelling ook een bijdrage leveren aan de Stadsboerderij? Vul dan het onderstaande formulier in, dan nemen wij contact met u op voor de mogelijkheden.

Toffe acties van bedrijven en organisaties


Een aantal inbrengers van kleding aan het Herenzaakje gaf in maart 2023 zijn opbrengst aan een goed doel.
Een van deze goede doelen is Stadsboerderij Wageningen
Op het prijskaartje van het kledingstuk staat niet de code van de klant maar het goede doel waar de opbrengst voor bestemd is.

De Rotary verkocht in april 2023 boeken en doneerde een deel van de opbrengst aan de Stadsboerderij!

Albert Heijn Wageningen schonk in maart 2023 een kar vol boodschappen voor de lunch tijdens NL Doet!

De statiegeld actie van de Jumbo in de Tarthorst heeft in juli 2022 €345,80 opgeleverd! Dat geld kunnen we heel goed gebruiken voor onze maandelijkse activiteiten, en voor het onderhoud van onze dieren en dierenverblijven. Hartelijk dank aan iedereen die heeft meegeholpen, in het bijzonder natuurlijk Jumbo Verberne Wageningen

Sponsoren die verhuizing in 2019 mogelijk hebben gemaakt

De verhuizing van de Stadsboerderij van de Duivendaal naar het Spijk in 2019 was een belangrijke stap om de Stadsboerderij een goed perspectief voor de toekomst te bieden. Op een mooie plek in de Wageningse binnenstad, met cliënten van ’s Heeren Loo die er met hun passie werken aan de verzorging van de dieren, en met veel mensen die bijdragen als Vriend, Vrijwilliger of als bezoeker natuurlijk. De verhuizing in 2019 is voor een belangrijk deel mogelijk gemaakt door (financiële) bijdragen van bedrijven, instellingen en organisaties uit Wageningen en de regio. En in het bijzonder natuurlijk de Woningstichting, die het pand heeft aangekocht en heeft gerenoveerd in de oude stijl, waardoor het een prachtig visitekaartje is geworden van de Stadsboerderij. Wij willen alle sponsoren nogmaals bedanken voor hun bijdrage aan de nieuwe toekomst van de Stadsboerderij, zonder jullie was de verhuizing nooit gelukt.


Ik wil graag sponsor worden of een actie organiseren!

Vul dan hieronder uw gegevens in, en wij nemen contact met u op.