Activiteitenkalender

Activiteitenkalender

Sinds de opening van onze Stadsboerderij zijn we bezig met het organiseren van activiteiten voor onze bezoekers, met name voor kinderen tot en met 12 jaar. We richten ons als eerste op de maandelijkse koopzondagen, en bijzondere (feest)dagen zoals Pasen, Kerst en natuurlijk Dierendag. Bij uitzondering kan het een keer een andere dag zijn.

Hoe werkt het?
Je bent welkom tussen 11 en 14 uur, tenzij anders vermeld.
Het is een doorlopende activiteit waarbij je kunt aanhaken wanneer je wilt. Je hoeft je niet aan te melden. Koffie, thee en ranja staan klaar! Een vrijwillige bijdrage is van harte welkom om de activiteiten mogelijk te maken! Maar het belangrijkste is dat je erbij bent 🙂

NLdoet 2024

Op 16 maart 2024 kregen we tijdens NLdoet een hoop hulp! De weiden hebben een stukje straatwerk gekregen en zijn klaargemaakt om weer een mooie grasmat te krijgen. De zolder is schoongemaakt, gipsplaten gestucte. Het schuifluik voor de loopeenden is klaar, nu nog even wachten tot ze er zijn. Ook is het onkruid gewied, een hoop werk verzet. Mede mogelijk gemaakt de de ‘Heren van de Tafelronde’.

Foto’s van de activiteiten die we de afgelopen tijd organiseerden

Zondag 6 augustus: Waterspelletjes, maar dan het slecht-weer-programma met slijm en smurfensnot!
2 juli 2023: Dieren vouwen

Hierboven: een foto-overzicht van de Zomermarkt op 10 juni 2023

7 mei Gezellig samen verrassingsschapen knutselen
8 januari 2023: Popcornslingers maken voor de vogels en dierenfilmpjes kijken
16 december 2022: Open dag in winterse sferen